!Deze website is verlopen!

De laatste nieuwtjes van Kindercentrum Babbel

Kerstactiviteit IKC De Steltloper

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) van IKC De Steltloper 

 

Dit jaar organiseren wij een lichtjes autoroute door De Wilp!

 

Rijd als het donker wordt samen met het gezin in de auto door het dorp en luister naar het kerstverhaal, zing liedjes en voltooi de fotochallenge. Volg de route zoals te zien op de routekaart, kan in iedere willekeurige richting en volgorde gereden worden.

 

Tussendoor zijn er een paar pitstops ingelast. Dit is bij Babbel, de kerststal aan de Oosterweg, de Dagwinkel en bij Limazorg. Hier vind je kerstliedjes die je kunt zingen en die horen bij het kerstverhaal (zie button met kerstverhaal).

 

Wat neem je mee voor onderweg?

- Een goodybag, gezinnen die nog niet één ontvangen hebben via school kunnen bij het hek van Babbel 1 zak per gezin oppikken.

- een telefoon met internet, zodat je de liedjes op kunt zoeken en deze samen met het kerstverhaal kunt beluisteren.

 

Kijk onderweg goed om je heen of je dingen ziet voor de fotochallenge, de opdrachtjes onder de route. Heb je van alles een foto gemaakt? Dan kun je die sturen naar 06 - 33927255, van de foto's wordt een collage gemaakt. 

 

Je kunt deze route rijden van 20 tot en met 31 december.

 

P.S. Staat jullie huis aan de route zoals te zien op de routekaart? Versier je tuin zo veel mogelijk met mooie lichtjes. Hoe meer lichtjes, hoe leuker de route!

We wensen jullie allemaal veel plezier tijdens de lichtjesroute! 

 

Fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2022!

 

Het team van IKC De Steltloper

 

 

Bijlagen lichtjesroute: gezinsactiviteit voor kerst 2021


Juni 2021

Nieuw thema "Op de weg"

 

Afgelopen weken hebben wij bij Babbel en De Speeldoos volop gewerkt aan het thema "Ik en mijn familie". De kinderen hebben foto's meegenomen van hun familie die wij samen mochten bekijken. Er is geknutseld en gespeeld. Volgende week gaan wij starten met het nieuwe thema "Op de weg".  Dit thema loopt van 7 juni tot en met 2 juli. 

Zodra we een paar stappen buiten de deur zetten krijgen we te maken met het verkeer. Voetgangers, fietsers, auto’s, vrachtverkeer, treinen, verkeer op het water en in de lucht. Ook jonge kinderen zijn verkeersdeelnemers. Tijdens het thema ‘Op de weg’ sluiten we op een speelse manier aan bij wat het kind meemaakt in het verkeer. Tijdens dit thema gaan we verschillende activiteiten organiseren. Zo gaan we knutselen, ontdekken, experimenteren, zingen en spelen. Op de peutergroep gaan we in de kring verschillende verkeersborden bekijken. Wat betekenen de verschillende borden? Welke vorm heeft dat bord en welke kleur? Ook gaan we het hebben over wat er allemaal bij het verkeer hoort.Mei 2021

Overname Babbel door Stichting Kinderopvang Quadraten

Na een periode van overleggen en onderzoeken is de overname van Babbel door Stichting Kinderopvang Quadraten een feit. Op dinsdag 18 mei zijn de overdrachtsformulieren ondertekend. Een moment met verschillende emotionele ladingen op verschillende vlakken. Van weemoedig, zenuwachtig, melancholisch tot vooral tevreden, trots, enthousiast en blij. Want met de overdracht is een fase afgerond en kunnen we met frisse moed en vertrouwen ons avontuur voortzetten als integraal team van het IKC in De Wilp. Het team van Babbel en de oudercommissie hebben inmiddels kennis gemaakt met de bestuurders van Quadraten: Patrick Tuil en Wilma Drenth. Zie voor meer informatie: Quadraten


April 2021

Winnaars kleurplatenwedstrijd Pasen

Gefeliciteerd Jinthe, Julia, Lana, Sara en Justin!


April 2021

Loose parts play

Op de peutergroep bij Babbel zijn wij bezig geweest met Loose Parts Play. Dit zijn materialen met een open bestemming en kunnen dus overal voor gebruikt worden. Wij bieden de kinderen verschillende materialen aan en vervolgens kunnen zij met deze materialen aan de slag. Hierbij gebruiken de peuters hun eigen creativiteit. Ze bekijken wat wij hebben aangeboden, kiezen zelf wat ze nodig hebben en gaan iets maken wat bij hun eigen interesses ligt. Wij hebben afgelopen week gemerkt dat de kinderen dit ontzettend leuk vonden om te doen. Wij zullen dit nog veel vaker aanbieden!

 April 2021

Nieuwtjes

Afgelopen week hebben de kinderen bij Babbel veel ontdekt en beleeft. Zo ging de dreumes- en peutergroep op bezoek bij de boer waar ze lammetjes konden aaien en voeren, hebben we op woensdag puppy's op bezoek gehad bij Babbel, zijn de peuters naar het bos in Bakkeveen geweest en gingen we op donderdag en vrijdag paaseieren zoeken. Tijdens deze activiteiten zijn foto's gemaakt. Deze foto's zijn terug te vinden in ons fotoalbum op onze website. 

 

Kleurwedstrijd Pasen

Inmiddels zijn de eerste kleurplaten ingeleverd bij Babbel. We kunnen zien dat hier echt hard aan gewerkt is! Jullie hebben nog tot en met donderdag 8 april om de kleurplaten in te leveren.Pasen 2021

Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij helaas (ook) dit jaar geen paaseieren zoeken. En daarom hebben wij iets bedacht. Alle kinderen van Babbel krijgen een tasje mee naar huis. In dit tasje zit een brief met uitleg over een speurtocht die gelopen kan worden in De Wilp, een kleurplaat voor de kleurwedstrijd en wat lekkers. De speurtocht is in samenwerking met 't Wylpke uitgezet. De kleurplaten kunnen tot uiterlijk 15 april ingeleverd worden. Wij willen alle kinderen veel plezier wensen tijdens de speurtocht en succes met de kleurplaat! 


Maart 2021

Tractors op bezoek

Op dinsdag 23 maart en vrijdag 26 maart hebben wij bij Babbel een tractor op bezoek gehad. De kinderen vonden dit heel indrukwekkend! We hebben de tractor goed bekeken. Welke kleur heeft hij? Is hij groot of klein? Zijn de banden hard of zacht? We mochten zelfs een kijkje binnenin nemen. De boerin had fotoboekjes gemaakt over hun boerderij, dat was ontzettend leuk om te bekijken! Ook hebben we melk gekregen om te proeven en hooi en brokjes om te voelen en ruiken. Super leuk! Wij willen jullie nogmaals bedanken.

Alle foto's kunnen jullie vinden in ons fotoalbum.  


Maart 2021

Thema 'Op de boerderij'

De eerste week van ons nieuwe thema 'Op de boerderij' zit er op. En wat een lol hebben wij gehad! 

Tijdens de kringmomenten hebben we gepraat over de boerderij. Welke dieren leven er? Wat doet een boer? In wat voor huis woont de boer? We hebben gevoeld aan stro en hooi. We hebben een koe gemolken. En we hebben geknutseld!


Maart 2021

Nieuwe locatie BSO Eigenwijs

Inmiddels is onze BSO Eigenwijs al een aantal weken verhuisd naar het nieuwe lokaal in de Wegwijzer. Sinds kort wordt deze volop gebruikt door alle BSO-kinderen en de BSO-leidsters. Hieronder hebben we een kleine impressie van de inrichting van de groep.


Februari 2021

Afscheid Anke

Afgelopen week hebben we Anke verrast met mooie cadeaus van de kinderen en collega's. Vandaag was haar laatste werkdag, want ze gaat een nieuwe uitdaging tegemoet. Lieve Anke, we zullen je missen en wensen je heel veel succes met je nieuwe baan!


Februari 2021

Nieuw thema 

Brrr... Wat is het koud hè? In de voorbereiding van ons nieuwe thema werd het ineens wel heel winters. Wat een sneeuw! Hopelijk hebben jullie al heerlijk genoten van de sneeuw. Lekker wandelen, sneeuwpoppen maken en misschien ook nog schaatsen. Voor de kinderen hebben wij voor de komende 4 weken het nieuwe thema "Brrr... Wat is het koud" voorbereid. Gezellig knutselen, spelletjes spelen, boekjes lezen en misschien ook nog een sneeuwpop maken in de sneeuw. Ook gaan we een nieuw liedje oefenen. Het is winter, bibber bibber. Oefenen jullie thuis mee?


Januari 2021

Happystones

Doen jullie ook mee?


Januari 2021

Website

Op onze website hebben wij een nieuwe pagina namelijk: Peuters. Op deze plek zullen de komende tijd filmpjes te vinden zijn waarin de leidsters van de peutergroep een boekje voorlezen, liedjes zingen of bijvoorbeeld een spelletje doen. Deze filmpjes zijn speciaal gemaakt voor alle peuters die vanwege de huidige coronamaatregelen niet of minder vaak bij Babbel mogen komen.


Januari 2021

Nationale voorleesdagen "Coco kan het!"

Van 20 januari tot en met 30 januari zijn dit jaar de nationale voorleesdagen. De nationale voorleesdagen stelt elk jaar een top 10 van prentenboeken samen en dit jaar is "Coco kan het" het prentenboek van het jaar.

 

Coco is een vogel die je op de tak van een boom ziet staan. Coco kijkt naar beneden en vindt het nog een beetje spannend. Als je tegen iemand zegt: "Je kan het!", dan moedig je iemand aan om iets nieuws te proberen. De titel van het boek moedigt Coco aan om te gaan vliegen. Zal het Coco lukken?

 

Bij Babbel beginnen we aankomende maandag 18 januari met het thema "Coco kan het" en wij werken hieraan tot en met 5 februari. De komende 3 weken zullen we vaak uit het boek van Coco voorlezen, gaan we Coco zelf knutselen en zullen wij de kinderen extra aanmoedigen "Je kan het!"

 

Graag geven wij een aantal tips voor hoe je het voorlezen leuker kunt maken. Denk hierbij aan voorlezen met stemmetjes, samen het verhaal voorspellen, maar laat vooral het kind zelf vertellen. Ook kan je hetzelfde boek een paar keer voor lezen, kinderen houden namelijk van herhaling en herkenning. Kijk voor extra tips en informatie over de top 10 van de prentenboeken op de website van Nationale Voorleesdagen.

 


December 2020

Sinterklaasfeest

Op donderdag 3 december was het dan eindelijk zo ver! Het grote Sinterklaasfeest bij Babbel. 

 

De dreumesen gingen klimmen en klauteren op de peutergroep en een pietenmuts knutselen op de dreumesgroep. Na het spelen en knutselen was het tijd voor een hapje en drankje. Dat smaakte goed! In de tussentijd hadden de pieten een zak vol met cadeautjes op de gang gezet. Voor alle kinderen zat er een leuk cadeautje in. 

 

De peuters gingen dit keer naar het dorpshuis voor de pietengym. Klimmen en balanceren op de daken, cadeautjes in de schoorsteen gooien en springen van dak naar dak. En wat konden ze dat allemaal goed. Iedereen heeft zijn/haar pietendiploma gehaald! Na de pietengym was het tijd voor een hapje en drankje. De pieten hadden ook voor de peuters cadeautjes gebracht. 

 

De BSO had ook een fantastisch Sinterklaasfeest. Zij hadden de pietengym ook in het dorpshuis. De BSO-kinderen gingen spelletjes doen in de gymzaal en konden zo het pietendiploma halen. De cadeautjes kregen de kinderen na het kraken van een code. Alle kinderen hebben goed meegeholpen en de code is gekraakt! 

 

Meer foto's van het Sinterklaasfeest van de dreumesen, peuters en bso staan in het Foto album


December 2020

Escape room

Op bezoek in de escape room van Sinterklaas! De peuters van Babbel en de Speeldoos kregen bericht van Sinterklaas en moesten op zoek naar cadeautjes met opdrachten erin. Vol enthousiasme zijn de peuters aan de slag gegaan: zingen, dans en uiteindelijk smullen. 

 


November 2020

Sinterklaas

Dit jaar was het ook weer ontzettend spannend of de Sint en zijn pieten de weg met pakjesboot 12 naar Zwalk konden vinden. De pieten waren een tijdje verdwaald, maar gelukkig kwam dat ook dit jaar helemaal goed! Op zaterdag 14 november kwam de Sint met zijn pieten aan in Nederland. Dat betekent dat alle kinderen hun schoentje weer mogen zetten en dat er volop sinterklaasliedjes worden gezongen. 

 

Ook bij Babbel wordt er vanaf nu druk gewerkt aan het thema Sinterklaas. Wij werken aan dit thema tot en met 4 december. De groepen zijn mooi versierd met cadeautjes, overal zie je pieten opduiken, er wordt volop voorgelezen uit sinterklaasboeken en de liedjes worden geoefend. 


3 november 2020 

Hoera! Kindercentrum Babbel is jarig en daarom vierden wij feest.

Op 3 november was het precies 20 jaar geleden dat Kindercentrum Babbel voor het eerst haar deuren opende. In de afgelopen jaren is er heel veel bereikt. Ons kindercentrum is inmiddels uitgegroeid tot een fijne, vertrouwde plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar en hun ouders. Bijna 20 jaar geleden begon eigenaresse Laura Roffel, dankzij haar eigen kinderen met kinderopvang aan huis. Wat ze precies zou doen en hoe het uiteindelijk zou eindigen wist ze 20 jaar geleden nog niet. Inmiddels is Kindercentrum Babbel uitgegroeid met intotaal 3 locaties: Kindercentrum Babbel, peuterspeelzaal De Speeldoos en BSO Eigenwijs. 

Tijdens de feestelijke dag op 3 november hebben wij het boekje met alle prachtige tekeningen, foto's, anekdotes en gelukwensen overhandigd aan Laura. Vanwege de coronamaatregelen konden wij het helaas niet groter vieren. Dit gaan we, zodra het kan, nog uitgebreider vieren!


Oktober 2020

Klein wit visje heeft veel vriendjes

 

Afgelopen dinsdag kwam Giny van de bibliotheek op bezoek bij de peutergroep locatie Babbel en de peuterspeelzaal locatie De Speeldoos. Giny kwam voorlezen uit het boekje "Klein wit visje heeft veel vriendjes". In het boekje ging klein wit visje met al zijn vriendjes verschillende spelletjes doen. Zo speelde hij tikkertje, verstoppertje en maakte hij muziek. Na het voorlezen gingen de kinderen verschillende spelletjes doen op de groep. De peuters konden ballen gooien, visjes vangen, tekenen, bellen blazen en memory spelen. De peuters vonden deze spellen heel leuk!


Beslisboom 0 - 8 jarigen: thuisblijven of wel naar de opvang?


Oktober 2020

Bouw units 

Tijdens de herfstvakantie wordt er hard gewerkt om de units bij De Wegwijzer te plaatsen, zodat vanaf 1 augustus 2021 de kinderen van De Dorpel en De Wegwijzer op één locatie les kunnen krijgen. Er worden 4 lokalen, een kantoortje, een berging en wc's geplaatst. Deze units worden op het speelveld geplaatst en verbonden aan de school door een doorgang. Na het plaatsen van de units kunnen ze nog niet direct in gebruik worden genomen. Eerst moet alles aangesloten worden. Dit betekent voor de BSO dat ze deze week opvang op De Speeldoos (locatie De Dorpel) krijgen. Vandaag zijn de kinderen van de BSO samen met de leidsters een kijkje gaan nemen bij de bouwwerkzaamheden.  


Oktober 2020

Halfjaarlijkse oudergesprekken

In de maand oktober vinden altijd de halfjaarlijkse oudergesprekken plaats. Helaas kunnen wij deze gesprekken voor de maand oktober niet door laten gaan i.v.m. de maatregelen die genomen zijn met betrekking tot Corona. Ouders die normaal een uitnodiging krijgen voor een gesprek zullen nu een verslag van hun kind mee naar huis krijgen. Mochten er aan de hand van het verslag nog vragen zijn, dan kan er telefonisch een gesprek plaatsvinden in overleg met de mentor van hun kind. Het streven is om in week 44 de verslagen mee te geven. Ouders die geen uitnodiging voor een gesprek krijgen en ook geen verslag, zullen voor de volgende ronde in maart een uitnodiging krijgen. Is er toch behoefte aan een gesprek, dan kan dit via de mail worden aangegeven en zullen wij contact opnemen om een telefonische afspraak te plannen. Mochten er nog vragen en/of opmerking zijn, dan horen wij dat graag. 


Oktober 2020

Inmiddels zijn we aan het eind van de tweede week van het thema Reuzen en kabouters aanbeland. Op de verschillende groepen wordt er hard gewerkt aan het thema. Zo hebben we al een kaboutermuts gemaakt, een paddenstoel geknutseld, een kleurplaat van een blad ingekleurd, zijn we aan het wandelen geweest en gingen we op zoek naar kastanjes in het bos. De leidsters hebben voorgelezen uit het boekje van kabouter Bim en hebben al vaak het liedje van kabouter Spillenbeen met de kinderen gezongen. Tijdens de kring momenten op de peutergroep en bij de Speeldoos hadden wij maïs, kastanjes en beukennootjes om te bekijken en aan te voelen. Maar ook thuis werd er door de ouders van de peutergroep en Speeldoos samen met de kinderen hard geknutseld. We hebben al veel leuke kabouterhuisjes gekregen. Deze hebben allemaal een mooi plekje gekregen op de groep. De komende 2 weken werken we ook nog aan het thema Reuzen en Kabouters en zullen we nog veel leuke dingen doen!


September 2020

Reuzen en kabouters

Vorige week hebben wij het thema Eetsmakelijk afgesloten. Omdat het buiten alweer volop herfst is, de bladeren verkleuren, het regent en de wind weer begint te waaien, beginnen we aankomende week aan een nieuw thema!

Vanaf 28 september tot en met 23 oktober gaan wij op de groepen werken aan het thema Reuzen en Kabouters. In dit thema staan de begrippen "groot" en "klein" centraal. Doormiddel van het lezen van boekjes, het maken van knutselwerkjes en het kijken van filmpjes krijgen de kinderen een beeld bij wat een kabouter is en wat een reus is. 

Ook zullen we diverse liedjes zingen op de groepen.                                 

 

"Het kaboutertje en de reus"                                                          

Dit liedje is op de melodie van                                                        "Kabouter Spillebeen"

"Oh kom er eens kijken"

 

Oh kom er eens kijken,                                                                      Op een grote paddenstoel, 

de grote reus loopt door het woud.                                                 rood met witte stippen,

Daar wonen kabouters,                                                                     zat kabouter Spillebeen, 

die zijn wel eens stout.                                                                      heen en weer te wippen.

 

Want als ie slaapt die grote reus,                                                     Krak zei toen die paddenstoel,

dan trekken ze hem aan zijn neus.                                                   en met een diepe zucht,

En aan zijn arm en aan zijn been.                                                    vlogen beide beentjes,

Kabouters ga toch heen.                                                                   hoepla, in de lucht.  

 

Oh kom er eens kijken,

die grote reus is opgestaan.

Hij zal de kabouters,

nu eens vangen gaan.


Augustus 2020

Buitenspelen

Oef wat is het warm! Deze zomerse temperaturen zorgen ervoor dat wij zoveel mogelijk buiten aan het spelen en ontdekken zijn. Zo hebben wij bij Babbel bij hele warme temperaturen ons zwembadje gevuld en zullen wij de sproeier aan zetten. Lekker spelen met water, niets leuker dan dat! Maar ook doen we veel andere dingen buiten. Zo hebben wij deze week al geëxperimenteerd met verf op vuilniszakken en aluminiumfolie. Want wat gebeurd er eigenlijk als ik rood met wit meng? 

Bij de Speeldoos hadden we een grote doos. Wat kunnen we daar mee doen? We hebben een mooie hut ermee gebouwd. Vervolgens zijn we ook nog druk bezig geweest met kleuren op karton. Dat was ontzettend leuk!


3 juli 2020

Tijdelijke  huisvesting

In de nieuwsbrieven over het IKC heeft u kunnen lezen dat er het komende schooljaar units bij De Wegwijzer geplaatst worden, zodat vanaf 1 augustus 2021 de kinderen van De Dorpel en De Wegwijzer op één locatie les kunnen krijgen. Waarschijnlijk worden de units in deze zomervakantie al geplaatst, zodat er zo weinig mogelijk overlast is voor de kinderen. Er komen 4 lokalen, een kantoortje, een berging en wc's. Het duurt wel een tijdje voor we de units in gebruik kunnen nemen, aangezien eerst alles aangesloten moet worden. Die tijd wordt gebruikt om met de 3 teams na te denken over de inrichting en indeling van de lokalen, de buitenruimte, het parkeer- en verkeersbeleid. In de tussentijd zal het speellokaal van De Wegwijzer in ere hersteld worden. Ter informatie zien jullie in de bijlage afbeeldingen van de units die geplaatst gaan worden bij De Wegwijzer. De units worden op het speelveld geplaatst (ongeveer tot aan het eerste voetbaldoel). De units worden aan de school verbonden door een doorgang te maken in de huidige IB-ruimte.

Dinsdagavond 9 juni hebben de buurtbewoners de gelegenheid gehad om tips en zorgen te delen en vragen te stellen. Zorgen waren er vooral over de toenemende verkeersdrukte. Maar de buurtbewoners gaven ook aan dat ze blij waren dat de kinderen weer naar school gingen, ze hadden ze gemist. Grote bezwaren hadden ze niet tegen de tijdelijke locatie c.q. huisvesting en we kregen een aantal waardevolle tips waar we ons voordeel mee kunnen doen.

 

Volgend schooljaar gaan we met de ouders uit de werkgroep huisvesting verder nadenken over een definitieve plek voor het IKC. 

 

Link: Impressie van de tijdelijke huisvesting


22 juni 2020

Thema "Oef wat is het warm"

Vandaag zijn wij begonnen met het nieuwe thema "Oef wat is het warm". De komende weken (tot de zomerstop) zullen in het teken staan van de zomer. De eerste 2 weken richten wij ons op kamperen en de laatste 2 weken gaan wij werken aan het onderdeel strand en zee. 

De kinderen zullen tijdens deze weken o.a. een tent opzetten, zelf ijsjes maken, een koffer knutselen, spelen met water en zand, picknicken en nog veel meer leuke dingen!

Op de peutergroep hebben we een ijskraampje ingericht en ook de dreumesgroep is al in de zomerse sferen. Juni 2020

Update Protocol  "Corona"

Via deze link opent u het protocol waarin de maatregelen vastgesteld staan om besmetting van Corona te voorkomen. 

Open de beslisboom voor toelaten 0-6 jarigen i.v.m. neusverkouden of andere klachten,

Open de  beslisboom voor toelaten 6-12 jarigen i.v.m. neusverkouden of andere klachten,

Vragenlijsten neusverkouden kinderen toelaten op school / kinderopvang: open de vragenlijst


Mei 2020

De winnaars van de kleurwedstrijd van Pasen zijn bekend!

 

Er zijn winnaars in de volgende categorieën:

- Baby

- Dreumes

- Peuter

- Peuterspeelzaal

- BSO groep 1 t/m 4

- BSO groep 5 t/m 8

 

De ouders van de kinderen die hebben gewonnen krijgen een bericht in het ouderportaal. Vanaf maandag 4 mei kunnen de prijsjes opgehaald worden.

Veel plezier met jullie prijsjes!


April 2020

Hartjesslinger

De kleurplaat met het hartje voor de bewoners en medewerkers van De Hoorn is door een heleboel kinderen ingekleurd en ingeleverd. De leidsters van Babbel hebben er een mooie slinger van gemaakt. Deze gaan we snel brengen!


April 2020

De paashaas komt langs!

Op donderdag 9 april en vrijdag 10 april komt de paashaas bij alle kinderen langs. 

Omdat de leidsters bij Babbel de kinderen ontzettend missen hebben we samen met de paashaas een leuk tasje samengesteld voor alle kinderen. In dit tasje zitten paaseitjes, een brief en een kleurplaat. Alle kinderen mogen deze kleurplaat inleveren bij Babbel in de inleverbak. Doe je dit voor vrijdag 24 april dan kun je een prijsje winnen!


 

April 2020


April 2020 

Nieuwsbrief

Beste ouders, 

In verband met het coronavirus hebben wij een nieuwsbrief aan jullie kinderen en aan jullie gestuurd.

Hierin geven we jullie wat kant en klare tips voor activiteiten. Veel plezier. 

 

Download hier de link voor de  lente bingo van de peutergroep:

Lente bingo

 

Veel plezier!


Maart 2019

De nieuwsbrief 

Via deze mail ontvangen jullie de nieuwsbrief van Kindercentrum Babbel, met daarin de volgende onderwerpen:

- Nieuwtjes van de verschillende groepen;

- Vooraankondiging ouderavond op 2 april;

- Jaarverslag klachtrecht

- Oproep om de vakantieplanning door te geven;

- De agenda voor de komende tijd incl. sluitingsdagen

 

Voor de ouders van Babbel staat de volledige nieuwsbrief op het afgeschermde gedeelte van de site.


Samenwerking met v.v. De Wilperboys,

 

Na een periode van overleg zijn BSO eigenwijs en v.v. De Wilperboys tot en vorm van samenwerking gekomen. Ons doel: door sport en spel ervaren kinderen het  plezier van samen bewegen en spelen.