!Deze website is verlopen!

Werken bij Babbel

Over ons

Kindercentrum Babbel biedt al sinds 2000 flexibele opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. We zijn een kleinschalige kinderopvang in de Wilp. Op dit moment bestaat ons team uit 18 enthousiaste pedagogisch medewerkers. Babbel heeft 3 locaties: Kindercentrum Babbel, peuterspeelzaal De Speeldoos en BSO Eigenwijs.  

Kindercentrum Babbel heeft een flexibele werkwijze. Hierdoor kan de groepssamenstelling elke dag verschillen. We werken vanuit thema's en koppelen daaraan onze activiteiten. Als PM'er ben jij verantwoordelijk voor een gestructureerde dagindeling en creëer je een veilige en vertrouwde leer-/leefomgeving voor de kinderen. 

 

Kindercentrum Babbel maakt onderdeel uit van IKC De Wilp en valt onder Stichting Quadraten. Het IKC is op dit moment volop in ontwikkeling. Binnen enkele jaren hopen wij een mooie plek gerealiseerd te hebben voor zowel de basisscholen als het Kindercentrum. Op stage bij Babbel

Zoek jij een uitdagende en leuke stageplek? Babbel is een erkend leerbedrijf. Elk jaar hebben wij een aantal stageplekken. Lijkt het je leuk om bij Babbel te komen stage lopen? Bel dan gerust en vraag naar Laura Roffel. Zij kan je direct vertellen of wij nog stageplekken vrij hebben.

 

Werken bij Babbel

Babbel is regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste leidsters. Wil jij aan de slag als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf, in de peuteropvang of de BSO? Houd dan onze website in de gaten. Een open sollicitatie mag altijd.

 

Benieuwd of jij beschikt over het juiste diploma om te mogen werken bij Kindercentrum Babbel? Klik dan "hier"


Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.Contact

Kindercentrum Babbel

Meester Nennstiehlweg 8

9367 PD De Wilp

Email: info@kcbabbel.nl

Telefoonnummer: 0594-646656